Webshop

De oorgaatjesspecialistHet professioneel en hygiënisch laten piercen van oorgaatjes bij uw kind of bij uzelf, nauwelijks voelbaar, leuk en trendy, voor alle leeftijden.

Prijzen starten vanaf 24 euro voor een paar. Verkrijgbaar in chirurgisch staal, titanium en 14kt goud.

Wilt u een eenvoudig bolletje of een prinsessenkroontje, het kan allemaal!

Indien gewenst piercen we beide oortjes tegelijk.

Voor kindjes jonger dan 3 jaar belt u ons best even van tevoren om af te spreken wanneer dit mogelijk is.

Voor meer info, contacteer ons! +3238302112


Goede verzorging is belangrijk voor mooie en gezonde oren!

U zult bijzonder veel plezier van uw nieuwe oorgaatjes hebben, als u deze na het gaatjes zetten goed behandelt en regelmatig verzorgt. Statistieken tonen aan dat de meeste infecties of problemen ontstaan na het gaatjes zetten door onjuiste verzorging of gebrek daaraan. Deze verzorgingsinstructies helpen u het genezingsproces te ondersteunen en om complicaties te vermijden.
 • Raak de oorbel of het oor alleen aan met schone handen.
 • Reinig de oren van de voor- en aan de achterkant van het oor, door ten minste twee keer per dag met Studex Ear Care Solution, Antisept of Ear Care Gèl op het nieuwe gaatje aan te brengen, zonder daarbij de oorbellen uit het oor te halen. Draai de oorbellen 2 – 3 keer door 180 ° (halve draai) naar links en naar rechts. Zorg ervoor dat je haren zich niet om de pousette (sluiting) wikkelen.
 • Tussen het reinigen door moeten de oren zo weinig mogelijk met vocht in aanraking komen.
Wat moet u vermijden?
 • Verwijder de oorbel niet onnodig of raak de oorbel niet onnodig aan.
 • Duw de pousette niet te dichtbij uw oor. De pousette moeten zich altijd aan de achterkant van de oorsteker bevinden om te zorgen voor een voldoende luchtcirculatie. Er is een inkeping voor de optimale positie van de pousette.

Wat kunt U doen, om het genezingsproces te verbeteren?
 • Laat de eerste oorbellen ten minste weken 8 in de oorlel zonder ze te verwijderen. In het kraakbeen moet de oorbel op zijn minst 12 weken voortdurend in het oor blijven zitten.
 • Na 8 weken (in het geval van de oorlel) of 12 weken (in het kraakbeen), kunt u de oorbellen verwijderen en direct vervangen door een andere oorbel.
 • Gebruik alleen oorstekers tijdens de eerste 5 maanden (in het geval van de oorlel) of tijdens de eerste 12 maanden (in het gebied van kraakbeen) geen oorhangers. De oorbel moet gemaakt zijn van nikkelafgiftevrij chirurgische staal of andere anti-allergene materialen.
 • Vermijd contact met haarspray, shampoo, zeep etc. bij het pas gemaakte gaatje. Je moet na douchen of baden, het oor grondig met water spoelen en vervolgens behandelen met een Studex huidverzorgingsproduct.
 • Lichte zwelling en rood worden van het oor dat direct optreedt nadat de oorbel gezet is, is volledig normaal. Als u onze instructies opvolgt, moeten deze symptomen verdwijnen binnen de 48 uur. Wanneer onevenredige pijnen, zwellingen of roodheid ontstaan moet u per omgaande een arts bezoeken.
Bijzondere kenmerken van het kraakbeen gebied
 • Als gevolg van de nutriënten armoede van het kraakbeen moet men er rekening mee houden dat het kraakbeen van het oor in vergelijking met de oorlel een langere genezingstijd heeft (maximaal 3 maanden).
 • Ook hier geldt: lichte zwelling en rood worden van het oor dat direct optreedt nadat de oorbel gezet is, is volledig normaal. Als u onze instructies opvolgt, moeten deze symptomen verdwijnen binnen de 48 uur. Wanneer onevenredige pijnen, zwellingen of roodheid ontstaan moet u per omgaande een arts bezoeken.
 • Let op: Ga met piercings in het gebied van het kraakbeen van het oor nooit lichtzinnig om! Wanneer u hier verzuimt, de naverzorgingsinstructies zorgvuldig uit te voeren of geen arts raadpleegt wanneer er complicaties optreden, kan dit permanente schade in het gebied van het kraakbeen veroorzaken. Aarzel niet in dergelijke gevallen: u zult blij en opgelucht zijn dat u op tijd op kantoor van de dokter was.
Nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies